Meny

Meny

Öppna förskolan Boda

Öppna förskolan Boda finns på Familjecentralen Boda. Hit är alla föräldrar eller annan vuxen med barn från 0- till dess att man börjar förskoleklass välkomna. I den öppna förskolan kan du som förälder komma i kontakt med andra föräldrar, för att diskutera, lära, få tips och idéer. Ni kan umgås, läsa, sjunga, leka och pyssla tillsammans. Här finns pedagoger som ger dig råd och stöd i din föräldraroll. Öppna förskolan arbetar utefter läroplanen.

Du behöver inte anmäla dig för att komma hit. Du kommer och går med ditt eller dina barn när det passar dig under öppettiderna. Som förälder ansvarar du själv för ditt barn. Fika finns att köpa. 

Avvikande öppettider

 

Aktiviteter

 • t 2018-10-25 10.00 Familjecentralen Boda, Smörhulegatan 2

  Matkassen- mellanmål och socker

  Vi bjuder på smakprover från olika mellanmål och delar ut tygpåsar med recept. Dietisterna ger tips och råd om nyttiga mellanmål . Ingen anmälan krävs.

 • t 2018-10-30 10.00 Familjecentralen Norrby, Norrby Tvärgata 34

  Medborgardialog: Tema förskola och öppen förskola

  Vid två tillfällen i höst har du möjlighet att träffa politiker ur Förskolenämnden. De vill prata med dig om dina synpunkter och idéer kring förskola och öppen förskola. Ta chansen att påverka! Du beh...

Babycafé

På tisdagar klockan 9.00-11.30 har vi babycafé. Det är en mötesplats för föräldrar och de allra yngsta barnen, 0-1 år. Vi har en sångsamling anpassad för de små, med sånger, ramsor och saga.

Onsdagssoppa

Nu har vi böjat med soppa på onsdagar. Recepten är hämtade ur Närhälsans "Matkassen".

Unga föräldrar

På torsdagar klockan 13.00-16.00 är Öppna förskolan öppen för dig som är ung förälder, upp till 23 år. Här kan du utbyta kunskap och erfarenheter med andra föräldrar.

Sagostunder

Vid två tillfällen erbjuds sagostund i vårt eget småbarnsbibliotek:

 • Tisdagar klockan 14.00
 • Fredagar klockan 10.00 (för yngre barn)
 • Fredagar klockan 10.15 (från 3 år)

Mini-Röris

På fredagar klockan 10.30 har vi gympa tillsammans föräldrar och barn.

L

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

p

Kontakt

Senast ändrad: 2018-10-04 11.58

Ändrad av:

Dela sidan: Öppna förskolan Boda

g q n C

p

Kontakt